Stort studentintresse för studiebesök i Norrköping

Vi vet ju att vi har ett spännande jobb. Men ändå så härligt när två inplanerade studiebesök snabbt behöver utökas till FYRA (!!!) för att kunna ta emot alla nyfikna studenter från Linköpings universitet.

Så kan det nämligen gå när vi, i samarbete med N-sektionen (studentföreningen för alla som studerar till högskoleingenjör i byggnadsteknik på LiU), bjuder in till studiebesök.

Denna gång är det vårt projekt Kv Slakthuset 14 i Norrköping, dvs den stora om-/tillbyggnaden av Rejmes personbilsverkstad, som öppnar upp för fyra besök under engagerad ledning av produktionschef Martina Nyrén och produktionsledare Kasper Kronqvist.

Genom att regelbundet erbjuda studiebesök för framtidens byggingenjörer vill vi ge dem chansen att, redan under utbildningen, skapa sig en bild av hur det är att arbeta med byggproduktion. Och så klart även för att visa vilken yrkesväg som vi anser är den absolut roligaste.

Men ni vet ju hur det är, tiden går fort när vi har roligt. Tre av besöken är redan genomförda och den 12/10 river vi av det sista för denna gång. Det blir KUL!