Avfallspris till Åhlin & Ekeroth

Förra veckan fick vi ett mejl och det var definitivt ingen skräppost! Åhlin & Ekeroth tilldelas nämligen Region Östergötlands och Stena Recyclings vandringspokal ”Avfallspriset”. Detta för sitt arbete med avfallshantering, under kvartal 3, inom projekt Om-/tillbyggnad Vårdcentralen Lambohov, Linköping. Så KUL!

Igår onsdag 2/11 tog vi emot priset och bjöds på fika ute på projektet. Vi fick också ta del av den finfina motiveringen som transparant avslöjar att avfallsarbetet inte gick som smort från start men nu hittat både form och fart.

”Genom hög sorteringsgrad, stort engagemang och stor förbättring genom projektets gång går kvartalets pris till Åhlin & Ekeroth, projekt på Tröskaregatan. Både Regionen och Stena Recycling sätter stort värde på att samtliga i projektet visat en stor vilja att göra rätt, de har haft kontinuerlig dialog med Regionfastigheter och Stenas personal för att nå bästa möjliga resultat. Efter en lite knackig projektstart där ett nytt arbetssätt med avfall i både container och kärl såg man ganska snabbt ett bättre resultat på sorteringen.”

Stort tack till Region Östergötland och Stena Recycling för utmärkelsen och till samtliga i projektet för era rent strålande insatser!