JOBBA HÄR - Åhlin & Ekeroth

JOBBA HÄR

KUL PÅ JOBBET!

Vad är egentligen ett bra jobb och hur är en bra arbetsplats? Finns det något särskilt som får oss att söka oss till en viss bransch och ett visst företag för att jobba där under en längre tid, ja kanske till och med under en hel karriär?

Många av oss som arbetar här på Åhlin & Ekeroth Byggnads AB har gjort det länge. Vissa i samma yrkesroll under årens lopp, medan andra valt att testa nya roller inom företaget. Några som jobbar här har också gjort kortare eller längre ”utflykter” till andra arbetsgivare för att sedan återvända med nya spännande erfarenheter i bagaget.

Vad är det som får oss att vilja vara just här på Åhlin & Ekeroth när det finns så många andra branscher och företag att välja bland? Visst är det intressant att fundera kring? Några av oss som redan gjort det kan du möta här. Vi berättar gärna mer om varför vi arbetar inom byggbranschen och vad som är viktigt för att vi ska trivas och ha kul på jobbet.

Vilka yrkesroller finns på Åhlin & Ekeroth?

Lokalproducerat och hållbart

Åhlin & Ekeroth Byggnads AB är en resursstark aktör inom byggsektorn i hela Östergötland. Med ledning och medarbetare som bor i närområdet är vi ett konkurrenskraftigt lokalt alternativ till de allra största rikstäckande byggföretagen. Vår drivkraft är att aktivt medverka till att utveckla vår egen hembygd. Därför är vi väldigt stolta över att allt fler väljer lokalproducerat och hållbart från länets byggare Åhlin & Ekeroth.

Kort om oss

  • Grundades i Linköping 1987
  • Ca 400 skickliga och engagerade medarbetare
  • Ett av landets större byggföretag
  • Kontor i Linköping, Norrköping, Finspång, Motala och Mjölby
  • Anlitas främst av professionella beställare

Vi gör tummen upp för:

  • Arbetsglädje och gemenskap
  • Hållbart byggande
  • Samverkansentreprenad
  • Stora trähusprojekt
  • Utvecklingsmöjligheter på jobbet

Vill du också ha KUL på jobbet?

När vi rekryterar gör vi det oftast för att vi som jobbar tillsammans inom Åhlin & Ekeroth gjort det så bra att befintliga och nya beställare vill anlita oss ännu mer. Säkert är det därför som vi sedan starten 1987, sakta men säkert, vuxit till att i dag vara ett av landets större byggföretag. Vi är redan över 400 skickliga medarbetare, i en mängd olika yrkesroller, men när vi behöver växa är det vanligtvis hantverkare, produktionsledare, produktions-/platschefer, anbudsingenjörer och projektchefer vi söker. Välkommen att bygga din karriär hos oss på Åhlin & Ekeroth – Länets byggare i Östergötland. Det blir KUL!


Här nedan publicerar vi fortlöpande lediga jobb. Finns det ingen tjänst för dig just nu? Vi är alltid intresserade av skickliga medarbetare. Klicka på "Spontanansökan" här nedan och läs mer om hur du redan idag kan registrera en ansökan som vi sparar till kommande rekryteringar. Vill du hellre vänta tills rätt tjänst dyker upp? Prenumerera gärna på våra jobbnotiser. Välkommen att växa med oss!

OBS! Vi har gjort våra val gällande annonsering/rekryteringshjälp och vill därför inte bli kontaktade av säljare i detta ärende.