OM OSS - Åhlin & Ekeroth

OM OSS

Åhlin & Ekeroth Byggnads AB är en resursstark heltäckande aktör inom byggsektorn i Östergötland. Med ledning och medarbetare som bor i närområdet är vi ett konkurrenskraftigt lokalt alternativ till de allra största rikstäckande byggföretagen. Sedan juli 2022 är vi en del av ByggPartnerGruppen, en renodlad, börsnoterad byggkoncern som arbetar med byggentreprenader i större delen av Mellansverige.

Det är vi som är länets byggare

Vårt företag grundades i Linköping 1987 av branscherfarna Leif Åhlin och Gösta Ekeroth. De ville starta ett byggföretag som skulle vara enkelt och trevligt att ha att göra med, som alltid skulle sätta personalen i fokus och som skulle växa sakta men säkert med egna resurser. Redan under 90-talet började vi etablera oss med egna kontor och personal på ett flertal orter i Östgötaregionen. Med huvudkontor i Linköping och lokalkontor i Norrköping, Motala, Mjölby och Finspång är vi idag ett av landets större byggföretag med ca 400 skickliga och engagerade medarbetare. Vi har hela Östergötland som arbetsplats. Det är vi som är länets byggare!

Välj lokalproducerat

Att anlita oss är att välja byggtjänster från personer som bryr sig om sin hembygd och som alltid finns i närheten. Vår drivkraft är att aktivt medverka till att utveckla bygden där vi själva lever, bor och arbetar. Det får oss att anstränga oss mer, lägga större omsorg vid detaljerna och värna extra mycket om miljön. Därför väljer allt fler lokalproducerat från länets byggare Åhlin & Ekeroth.

Läs gärna mer om våra tjänster, vår värdegrund och om vårt ansvar som entreprenör och arbetsgivare.