Projekt Iterationen i Vallastaden nominerat till Kundkristallen

Så kul! Vår beställare Heimstadens projekt Iterationen 7, i Vallastaden i Linköping, är nominerat till Kundkristallen inom kategorin Bästa nyproduktion. Vinnarna utses den 8 februari under Benchmark Event på Berns salonger i Stockholm.

Vi som byggt de 119 finfina hyreslägenheterna är inte förvånade. Med sitt stora fokus på social- och miljömässig hållbarhet har Heimstaden skapat ett härligt kvarter med miljöcertifierade hus (Miljöbyggnad Silver), som delvis producerar sin egen energi genom solceller på taken, samt genomtänkta och trevliga gemensamhetytor med t ex odlingsytor och växthus inom det egna konceptet Heimodlat.

Grattis till nomineringen Heimstaden och tack för förtroendet att bygga Iterationen tillsammans med er! Nu håller vi tummarna!

Om Kundkristallen

Sedan 2005 uppmärksammar AktivBo Sveriges bästa hyresvärdar. Kundkristaller delas ut till de fastighetsbolag som lyckats bäst, både privata och kommunala bostads- och fastighetsbolag. Som vanligt är det ingen jury eller kommitté som avgör vinnarna – utan hyresgästerna själva.