Första inflyttning i HSB brf Tallkotten i Mjölby

Igår var det en stor och härlig dag inom projekt HSB brf Tallkotten i Mjölby. Då var det nämligen inflyttning i 11 av de totalt 36 rad-/parhusen som vi bygger i natursköna omgivningar på Sjunningsfältet. Så kul att se och träffa några av de familjer som kommer att fylla området med liv och rörelse under många år framåt.

Nu jobbar vi vidare inför kommande inflyttningar. I dagarna installeras vitvarorna i de 14 hus som ska vara klara för inflyttning under vecka 50. Resterande 11 hus har inflyttning vecka 8 och i dessa är vi i full gång med inredningsarbeten som målning, plattsättning och köksmontering.

Vi är bara en tredjedel in inflyttningsfasen men peppar peppar är vi i stort sett klara med allt utvändigt i hela projektet. Det känns skönt att vi med god planering lyckats göra området så pass färdigt att de som flyttar in slipper uppleva att de bor på en byggarbetsplats. För att inte tala om hur skönt det känns för oss att kunna jobba inomhus nu när kyla och vinter lurar runt knuten.

Grymt bra jobbat av samtliga inblandade så här långt, grattis till alla er som nu flyttat in och stort tack till HSB Östergötland för att ni väljer lokalproducerat från oss på Åhlin & Ekeroth Byggnads AB!