Ännu ett storprojekt färdigställt i Ebbepark

Hörrni, vilken grej egentligen, att vi på uppdrag av Sankt Kors är med och bygger Ebbepark  i Linköping! Jo, nog känns det som en unik möjlighet och ett riktigt hedersuppdrag att just vi får vara med och bidra, med vår kunskap och våra hantverk, i omvandlingen av gammal industrimark till en modig, omtänksam och smart del av staden.

I början av året var det invigning av Repfabriken, vårt första projekt i kvarteret Verkstan. Huset som känns igen på sin sågtandade takprofil och grönmönstrade plåtfasad rymmer såväl idrottshall, gym och kontor som laboratorier och mysiga cafélokaler.

 

Nu är vi precis klara med byggnaden Spektrum i samma kvarter. Ett stort modernt kontorshus i sju plan som med sina spektakulära glasfasader och färgglada interiörer beskrivs som Ebbeparks huvudentré med hög wow-faktor. Men ni vet hur det är, det krävs en hel del ”know how” för att skapa ett ”wow”. I detta utmanande projekt har både vi själva och våra underentreprenörer verkligen fått visa vad vi går för.

Nu fortsätter vi vårt arbete i Ebbepark i grannkvarteret Dynamiken där vi är i full gång med bygget av Magasinet, ett extra hållbart 6-våninghus helt i trä.

Stort tack till vår beställare Sankt Kors för att ni väljer hållbart och lokalproducerat från länets byggare!