Vinst i Hammarslag gav pengar till innebandylag

Foto: Linus Hallgren

Vilken kanongrej! Den 11/9 avgjordes Hammarslaget, vår årliga och omåttligt populära medarbetargolftävling. Enligt tradition får den som vinner tävlingen äran att donera prispengarna till en förening eller välgörenhetsorganisation som ligger varmt om hjärtat.

Årets vinnare Magnus Welin Harrström valde Finspångskanonerna, en innebandyförening för personer med någon typ av funktionsvariation. Föreningen har omkring 25 aktiva spelare, deltar i två divisioner och anpassar deltagandet utifrån spelarnas förutsättningar. På bilden flankeras Magnus, i samband med överlämnandet av vinstchecken, av Finspångkanonernas eldsjälar Roger och Wilma. Och så här säger golfvinnaren spontant om valet av förening:

”Det känns riktigt gott att på detta sätt kunna hjälpa till och bidra till Roger & Wilmas viktiga arbete. Inte minst när jag hört dem berätta om hur hårt de kämpar för att få ihop pengar till utrustning, matchresor etc. Då vet jag att årets bidrag hamnade rätt och att vi tillsammans med våra medarbetare kan vara stolta över att på detta sätt ge något tillbaka till Finspång.”

Vi på Åhlin & Ekeroth önskar Finspångskanonerna stort lycka till med den fina verksamheten och påbörjar uppladdningen inför Hammarslaget 2022!