Nominerade Näringslivsgalan

Vi är nominerade till Näringslivsdiamant 2018

Plötsligt händer det! Åhlin & Ekeroth är ett av tre nominerade företag till utmärkelsen Linköpings näringslivsdiamant, ett av de absolut mest åtråvärda priserna vid Linköpings Näringslivsgala.

Linköpings näringslivsdiamant som delas ut av Linköpings kommun går enligt Näringslivsgalans webbplats till en företagare, företagsledare eller ett företag som visat förmåga till långsiktig tillväxt och utveckling, och som genom aktiv samverkan har inspirerat andra och bidragit till att utveckla Linköpings näringsliv. Genom stort engagemang, ansvarstagande och gott ambassadörsskap är årets näringslivsdiamant en lokal förebild som positionerat Linköping, och som bidragit till att stärka devisen ”Linköping – där idéer blir verklighet”.

På samma webbplats kan vi läsa motiveringen till varför just Åhlin & Ekeroth nominerats: ”I mer än 30 år har Åhlin & Ekeroth bidragit till att förverkliga Linköpings idéer och bygga vår stad. När vi nu står inför en av våra största stadsomvandlingar någonsin, drivs deras verksamhet av att bygga inkluderande och skapa förutsättningar för alla att bo i Linköping. Med ledord som kvalitet, kompetens, utveckling och laganda är Åhlin & Ekeroth ett genuint företag med kunden, medarbetarna och Linköping i fokus.”

Linköpings näringslivsdiamant är en av sex olika utmärkelser som delas ut vid Linköpings Näringslivsgala. Totalt har 18 företagare, företagsledare eller företag chans att kamma hem priser under galan.

– Efter att ha läst nomineringskriterierna och motiveringen inser jag att det är en stor ära att bara vara nominerad. Det gör mig extra glad att våra ledord lyfts fram i motiveringen. Det visar att vårt värdegrundsarbete, som alla medarbetare är delaktiga i, redan bär frukt.

 

Det säger Åhlin & Ekeroth Byggnads AB:s VD Göran Lundström som är både spänd och tacksam inför kommande Näringslivsgala.

Göran Lundström

– Övriga två nominerade till Näringslivsdiamant-priset, Tommy Johanson (Amra) och Nira Dynamics är mycket starka medtävlare så vi får se om vi går hela vägen. Jag vill redan nu passa på att rikta ett stort tack till den eller de som föreslagit oss till nomineringen. Ett ännu större tack till våra härliga beställare och fantastiska medarbetare. Det är ni som dagligen ger oss kraft att glittra som en diamant inom Linköpings näringsliv.

Göran Lundström, vd, Åhlin & Ekeroth Byggnads AB