Kv Torget

Lyckat partneringprojekt slutbesiktat

Måndagen den 24/2 hade vi slutbesiktning av den andra och sista etappen inom projekt Kv Torget i Norrköping. Ett renoverings-, om- och tillbyggnadsprojekt som vi utfört i partnering tillsammans med beställaren Fastighets AB L E Lundberg och ett flertal skickliga entreprenörer. Vilken glädje för oss alla att nu se hyresgästerna flytta in och åter fylla de gamla fina husen med liv.

 

Stuckatur

 

Under etapp 2 har vi byggt om kontor till 29 bostadslägenheter i ett ståtligt hus som uppfördes i början av 1900-talet. Den stora utmaningen har varit att få in dagens teknik och bekvämligheter i den kulturhistoriskt värdefulla byggnaden. Alla inom projektet har gjort sitt yttersta för att leverera lägenheter i världsklass och samtidigt värna de fina arbeten som våra förfäder skapat för över hundra år sedan.

Tack Fastighets AB L E Lundberg för att ni givit oss samordningsansvaret i detta spännande partneringprojekt och tack till alla yrkesskickliga personer som med gemensam målbild skapat jättefina bostäder i mitt stan!

 

Kv Torget trapphus