Kricka är årets lagbyggare!

Nominerad av sina kollegor och utvald av en enhällig jury - Årets lagbyggare hos Åhlin & Ekeroth är Christer "Kricka" Karlsson!

Priset, som delas ut årligen sedan 2017, går till en medarbetare som gör det där lilla extra för att skapa vi-känsla och laganda på företaget. Kricka tilldelas priset med följande motivering från sina kollegor:

"Christer utmärker sig genom sin förmåga att skapa en atmosfär av lugn och trygghet, vilket gör honom till en naturlig lagbyggare. När han kliver in i ett rum förändras omedelbart stämningen till det bättre, och hans närvaro sprider en positiv energi som påverkar alla omkring honom. Det är som om Christer har förmågan att lyfta humöret och skapa en känsla av välbefinnande med sitt engagerande sätt. Christer är inte bara en driven lagbas utan även en person som skapar en positiv och stödjande arbetsmiljö. Hans naturliga förmåga att ingjuta lugn, stärka laget och sprida glädje gör honom verkligen värdig titeln som årets lagbyggare."

STORT GRATTIS KRICKA! Vi är alla stolta, glada och priviligierade över att just du är en del av Åhlin & Ekeroth. Tack till dig och alla andra Åhlin & Ekeroth:are för de lagbyggande insatser ni gör varje dag!