HSB brf Strandängen

HSB valde lokalproducerat i Mjölby

Det är med både vemod och glädje som vi idag med varm hand överlämnar fastigheterna till HSB brf Strandängen. Vi blickar tillbaka och minns höjdpunkterna under de nästan två år som vi haft förmånen att få producera dessa välplanerade åttavåningshus för HSB Östergötlands räkning. Utsikten vid arbetet med vindsbjälklagen, granen i kranen och snöskottningen inför montaget av de fribärande takkassetterna är bara några av många händelser vi tar med oss.

Det har varit en spännande, utmanande och lärorik arbetsperiod där många yrkesgrupper svetsats samman. Tillsammans har vi skapat dessa nya hus som vi är väldigt stolta över och vi är alla väldigt glada att kunna bidra med bostäder till Mjölbys nya stadsdel Svartå Strand.

På måndag rullar de första flyttlassen in och vi önskar alla bostadsrättsinnehavare lycka till med era nya bostäder som vi haft privilegiet att få bygga. Ett stort och varmt tack till alla medarbetare, leverantörer och entreprenörer och ett jättetack till HSB Östergötland för att ni väljer lokalproducerade byggtjänster från Länets byggare. Vilket fantastiskt samarbete!