Kollage med bilder från Åhlin & Ekeroth Byggnads AB:s hållbarhetsträff med Motala kommun.

Hållbarhetsträff i strålande sol på Furulid

Denna vecka fick vi en ypperlig anledning att återvända till den fina röda Equmeniakyrkan på Furulid vid Varamon i Motala. En härlig byggnad helt i trä, som vi hade nöjet att färdigställa 2019 och som i tisdags utgjorde en utmärkt mötesplats när vi anordnade en hållbarhetsträff för vår beställare Motala kommun.

Det blev en givande förmiddag där vår affärsområdeschef Magnus presenterade Åhlin & Ekeroth medan vår hållbarhetschef Helena bjöd på en omfattande spaning kring nya och kommande hållbarhetskrav samt om hur vi inom byggbranschen kan minska våra utsläpp.

Därefter blev det pratglada diskussioner i solen om hur vi kan och vill arbeta tillsammans för att minska vår miljöpåverkan i våra pågående och framtida gemensamma projekt.

Vi blev både stolta och glada över att några dagar senare få ett mejl med formuleringen ”STORT tack för mycket bra och trevlig genomgång!”. Från vårt håll riktar vi ett lika stort tack till Motala kommun och till alla andra beställare för ert stora hållbarhetsengagemang. Tillsammans gör vi skillnad!