Förnyat förtroende från Rejmes – Omfattande om-/tillbyggnad i Norrköping

I mars överlämnade vi en sprillans ny 3 500 kvm stor lastvagnsanläggning till Rejmes i Linköping. Som du kan se på bilderna var det ett komplext projekt med mängder av specialinstallationer, 30 meter långa servicegropar, stora lyfttraverser, 1 600 kvm klinkergolv och tvätthall med helkaklade väggar.

Så kul att vi nu även fått förtroendet att utföra en omfattande om- och tillbyggnad av Tage Rejmes Bil AB:s personbilsverkstad i Norrköping. Med Fastighets AB Tage Rejme som beställare är vi redan i gång med projektet som omfattar rivning av en del av en byggnad, ombyggnation av en befintlig byggnad och nybyggnation inklusive markarbeten av en anslutande del.

Rejmes är ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Vi på Åhlin & Ekeroth är både stolta och glada över vårt fleråriga samarbete och de spännande projekt vi förverkligat tillsammans genom åren.

”Långa kundrelationer är helt i linje med Åhlin & Ekeroths kultur. Därför är vi mycket glada över att åter få Rejmes förtroende.”

/Göran Lundström, vd Åhlin & Ekeroth Byggnads AB

Anläggningen i Norrköping kommer att inrymma Rejmes personbilsverkstad med tillhörande däcklager och beräknas stå klar i juni 2024. Vi tackar vår beställare för förtroendet och ser till att bygget rullar på mot det gemensamma målet!

Helkaklad tvätthall i den nya lastvagnsanläggningen i Linköping.

30 meter långa servicegropar och specialinstallationer från golv till tak.

Åhlin & Ekeroths vd Göran Lundström ser fram emot ytterligare ett givande samarbete med Rejmes.