Lyckad samverkan i Motala

Redan måndag igen! När vi summerar förra veckans höjdpunkter kan vi glatt konstatera att vi genomfört ännu en lyckad samverkansentreprenad/partnering. I extra nära samarbete med beställaren och samtliga inblandade entreprenörer har vi tillsammans färdigställt ett finfint kontorshus och ett sopbilsgarage med tvätthall vid Tuddarps återvinningscentral i Motala.

Projektet har haft ett stort miljöfokus och de energisnåla ändamålsenliga kontorslokalerna är förberedda för certifiering Miljöbyggnad Silver. Genomgående LED-belysning, bergvärme samt tappvarmvatten från solenergi är bara några exempel på alla klimatsmarta lösningar. Inte heller arbetsmiljön har lämnats åt slumpen. Sommartid kyls lokalerna till behaglig inomhustemperatur med hjälp av frikylan från bergvärmeborrhålen och vi har lagt stor vikt vid att skapa funktionella och trevliga ljud- och ljusmiljöer.

Stort tack till Motala-Vadstena vatten- och avfallsnämnd inom Motala kommun för förtroendet och för ett riktigt kul samarbete tillsammans med er och samtliga aktörer i samverkansgruppen; Byggstatik AB, Projektkompaniet i Motala AB, Kanonaden Entreprenad AB, Stångå Rörsevice AB, MSI-EL och Fastighetsteknik Henrik Strand AB.

Tillsammans har vi bevisat att med rätt inställning och gott samarbete skapas förutsättningar för riktigt god kvalitet och ett slutresultat som passar kunden som handsken!