Brf Brandstationen

Lyckad målgång för stort bostadsprojekt

Våren 2017 drog vi igång och nu tre år senare är vi i princip klara. Denna vecka påbörjar vi avetableringen vid projekt JM Brf Brandstationen 1–3 i centrala Linköping. Tänk att det arbete som började ca 7 meter under mark vid Stångåns strand idag är två ståtliga huskroppar om 6–8 våningar med 197 lägenheter, ett tiotal kommersiella lokaler i gatuplan samt garage i två plan under mark.

I juni 2019 hade vi glädjen att se de första lägenhetsköparna börja flytta in i de bostäder som redan då stod klara. I augusti i år fylls slutligen den sista av totalt sju trappuppgångar med liv.

Brf Brandstationen

 

För oss som jobbat med projektet känns det som om en epok går i graven. Detta bygge har under lång tid varit vår fasta punkt i vardagen. En arbetsplats som bjudit på glädje, skratt och goda minnen, men givetvis även på hårt arbete och tuffa utmaningar. Inte minst när det gäller logistiken. Den är alltid komplicerad när man bygger mitt i stan. En stor eloge till platsledningen som tillsammans med vår beställare JM AB gjort ett strålande jobb inom detta område.

När man tittar på de färdiga husen är det lätt att bli stolt. Resultatet talar för sig självt. Vilka enormt skickliga medarbetare och samarbetspartners vi har. Stort tack till samtliga inblandade för ert fina arbete!

Ett lika stort tack till JM AB! Vi är stolta och glada över att ni väljer lokalproducerade byggtjänster från oss på Åhlin & Ekeroth Byggnads AB – Länets byggare i Östergötland.

Trevlig sommar!