Linda Sigurd är Årets lagbyggare inom Åhlin & Ekeroth

Sedan 2017 delar vi ut priset Årets lagbyggare till en medarbetare inom Åhlin & Ekeroth som enligt sina kollegor gör det där lilla extra för att skapa vi-känsla och laganda på företaget. Med stor glädje kan vi nu berätta att Linda Sigurd i år tog hem den ärofyllda titeln. Nominerad av kollegorna och framröstad av en enhällig jury prisades hon nyligen med diplom, blomster, applåder och visslingar.

Så här löd juryns motivering som likaledes är en sammanställning av kollegornas lovord i nomineringsfasen:

”Genom sin ödmjuka framtoning och glada inställning får pristagaren kollegorna och besökarna på kontoret att känna sig behövda och välkomna. Är det något som behöver fixas och donas står hon i fronten i ur och skur och vi kan alltid lita på att hon ställer upp för laget. Årets lagbyggare skapar en kul och trivsam stämning på arbetsplatsen, har lätt att få kontakt med alla och att knyta ihop gemenskapen. Med ett genuint engagemang hjälper och stöttar hon sina arbetskamrater. Årets lagbyggare är Linda Sigurd!”

Vår VD Göran utvecklar gärna vidare:

”Linda är redovisningsassistenten som på många sätt är både ansiktet och rösten utåt för Åhlin & Ekeroth. Med sin arbetsplats i receptionen på vårt huvudkontor i Linköping är det ofta hennes glada leende och pigga röst som möter alla de som besöker oss eller kontaktar oss via telefon. För oss är hon en mycket uppskattad kollega och en nyckelspelare i lagbygget Åhlin & Ekeroth.”

Och vad säger Årets lagbyggare själv om detta spektakel?

”Jättekul! Det finns så många inom företaget som förtjänar detta pris och jag är väldigt stolt och glad över att få denna uppskattning av mina kära arbetskamrater. Uppenbarligen behöver man inte alltid spik och hammare för att vara med och bygga laget.”