Björn Kindgren är Årets Lagbyggare 2022

Nominerad av sina kollegor och utvald av en mycket enig jury, nu är saken klar – Årets Lagbyggare inom Åhlin & Ekeroth Byggnads AB är Björn Kindgren, projektchef inom affärsområde Industri & Hus!

Priset, som delas ut årligen sedan 2017, går till en medarbetare som gör det där lilla extra för att skapa vi-känsla och laganda på företaget. Att utmärkelsen denna gång går till Björn Kindgren gör ingen förvånad. Han är en mycket uppskattad kollega, inom hela företaget, som hjälper och stöttar sina arbetskamrater och som gör det kul att gå till jobbet. Något som med största tydlighet framgår av kollegornas motivering:

Årets lagbyggare är en generös, driven och engagerad person – Ett föredöme och en ledare som är väldigt mån om sina arbetskamrater och som alltid sätter andra före sig själv. Han lägger ner tid och energi för att alla i hans omgivning ska ha bästa möjliga förutsättningar och ser alltid till att alla är delaktiga och mår bra. Det finns helt enkelt ingen som värnar lika mycket om sina kamrater som ”Pappa Björn”.

På bilden, knäppt bara minuter efter prisceremonin och kollegornas glada hyllningar, syns Björn (th) tillsammans med Göran Lundström, VD Åhlin & Ekeroth Byggnads AB, som säger så här om årets vinnare:

– Vi har en fantastisk laganda inom Åhlin & Ekeroth och det är en ynnest att för sjätte året i rad kunna prisa en medarbetare som skapar glädje och gemenskap genom sitt sätt att vara och agera på jobbet. Björn är ”Lagbyggaren” personifierad och en mycket fin ambassadör för Åhlin & Ekeroth.

 

Stort grattis Pappa Björn! Vi är alla stolta, glada och priviligierade över att just du är en del av Åhlin & Ekeroth-familjen!