Torbjörn Lilja vinner LAPD

Torbjörn Lilja är Årets LAPD-Entreprenör

Vilka fantastiska medarbetare vi har! I veckan stod det klart att vår beställare Hyresbostäder i Norrköping har utsett Torbjörn ”Tobbe” Lilja till Årets LAPD-Entreprenör 2022. Priset delas årligen ut till den entreprenör som bäst uppfyller Hyresbostäders ledord, Lyhörd, Attraktiv, Pålitlig och Drivande. Tobbe, som är en mycket uppskattad produktionsledare inom affärsområde Byggservice tilldelas utmärkelsen med motiveringen:

”En lösningsorienterad person, som verkligen förstått vikten av samarbete. Han är ordet serviceminded personifierad, vilket även smittar av sig på alla inblandade i projekteten. Kan man utöver det även komma med ekonomiska och tidsbesparande åtgärder, bra struktur på fakturor och underlag och ha god hand med våra hyresgäster. Då är man årets LAPD-entreprenör.”

Vi kan med stolthet och glädje skriva under på att Tobbe stämmer in på pricken med den beskrivningen. Stort tack Hyresbostäder för att ni uppmärksammar vår skickliga medarbetare för hans insatser och stort tack Tobbe för att du är en sådan fin kollega och strålande ambassadör för Åhlin & Ekeroth!