Välkommen att växa med oss

Åhlin & Ekeroth Byggnads AB är ett östgötskt byggföretag i ständig tillväxt. Här publicerar vi fortlöpande lediga tjänster. Finns det ingen tjänst för dig just nu? Vi är alltid intresserade av skickliga medarbetare. Tveka inte att göra en intresseanmälan via ett mejl till ansokan@ahlin-ekeroth.se. Bifoga ditt CV eller berätta kort om dig själv, din erfarenhet, din utbildning och dina kurser/certifikat. Glöm inte bort att ange dina fullständiga kontaktuppgifter. Vi sparar din intresseanmälan till kommande rekryteringar. Välkommen att växa med oss!

Åhlin & Ekeroth Byggnads AB är en heltäckande aktör inom bygg-, byggservice- och marksektorn i Östergötland och har som tydlig målsättning att med arbetskraft som bor i regionen vara länets byggare – ett konkurrenskraftigt lokalt alternativ till de allra största rikstäckande byggföretagen. Företaget grundades i Linköping redan 1987 och är idag ett av landets största privatägda byggföretag. Välkommen med din ansökan!

Hur behandlar vi dina personuppgifter? Personuppgifterna i dina ansökningshandlingar hanteras enligt GDPR. Uppgifter du skickar till oss utgör grund för beslut i rekryteringsprocessen och behandlas av rekryterande personal inom HR-avdelningen samt chef med rekryteringsansvar för den aktuella tjänsten. Uppgifterna sparas med utgångspunkt i diskrimineringslag 6 kap §4-6. För ytterligare information se vår Integritetspolicy.

OBS! Vi har gjort våra val gällande annonsering/rekryteringshjälp och vill därför inte bli kontaktade av säljare i detta ärende.

Lediga jobb just nu