Välkommen att växa med oss

Åhlin & Ekeroth Byggnads AB är ett östgötskt byggföretag i ständig tillväxt. Här publicerar vi fortlöpande lediga tjänster. Finns det ingen tjänst för dig just nu? Vi är alltid intresserade av skickliga medarbetare. Tveka inte att göra en spontanansökan. Bifoga ditt CV eller berätta kort om dig själv, din erfarenhet, din utbildning och dina kurser/certifikat. Glöm inte bort att ange dina fullständiga kontaktuppgifter. Vi sparar din spontanansökan till kommande rekryteringar. Välkommen att växa med oss!

Åhlin & Ekeroth Byggnads AB är en heltäckande aktör inom byggsektorn i Östergötland och har som tydlig målsättning att med arbetskraft som bor i regionen vara länets byggare – ett konkurrenskraftigt lokalt alternativ till de allra största rikstäckande byggföretagen. Företaget grundades i Linköping redan 1987 och är idag ett av landets större byggföretag. Välkommen med din ansökan!

OBS! Vi har gjort våra val gällande annonsering/rekryteringshjälp och vill därför inte bli kontaktade av säljare i detta ärende.