Vi söker en servicetekniker till vår maskinavdelning

Om tjänsten

I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med service, underhåll, felsökning och reparationer av de flesta maskiner inom byggbranschen. Maskinavdelningen har förrådsdepåer i Linköping, Norrköping och i Mjölby och vår uppgift är att serva vår byggverksamhet med maskiner och material. Tjänsten passar dig som är intresserad av teknik och service.

Placeringsort: Linköping

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har kunskaper om hur byggmaskiner fungerar. Du är kunnig inom el och mekanik. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande uppgifter från till exempel maskinuthyrningsbranschen. Körkort är ett krav och det är meriterande om du har truckkort.

Viktiga egenskaper

Vi tror att du är engagerad,  driven och mån om att utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt tillsammans med dina arbetskamrater. Du är serviceinriktad och gillar att utmanas i problemlösning. Du vill alltid leverera hög kvalitet på dina utförda uppdrag och motiveras av att hitta effektiva arbetsmetoder.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete med stor frihet i ett företag med god atmosfär och sammanhållning. Vi är övertygade om att vi genom god laganda och hög kvalitet i våra uppdrag skapar en arbetsplats där vi trivs, utvecklas och har kul på jobbet.

 

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan till ansokan@ahlin-ekeroth.se.

Sista ansökningsdag: 2021-06-20

Har du frågor? Kontakta:

Heléne Allard
HR-chef
helene.allard@ahlin-ekeroth.se
Anders Mattsson
Förrådsansvarig Linköping
anders.mattsson@ahlin-ekeroth.se

Åhlin & Ekeroth Byggnads AB är en heltäckande aktör inom bygg-, byggservice- och marksektorn i Östergötland och har som tydlig målsättning att med arbetskraft som bor i regionen vara Länets byggare - ett konkurrenskraftigt lokalt alternativ till de allra största rikstäckande byggföretagen. Företaget grundades i Linköping redan 1987 och är idag ett av landets största privatägda byggföretag. Vi är anslutna till Sveriges Byggindustrier. Välkommen med din ansökan!

Hur behandlar vi dina personuppgifter? Personuppgifterna i dina ansökningshandlingar hanteras enligt GDPR. Uppgifter du skickar till oss utgör grund för beslut i rekryteringsprocessen och behandlas av rekryterande personal inom HR-avdelningen samt chef med rekryteringsansvar för den aktuella tjänsten. Uppgifterna sparas med utgångspunkt i diskrimineringslag 6 kap §4-6. För ytterligare information se vår Integritetspolicy.

OBS! Vi har gjort våra val gällande annonsering/rekryteringshjälp och vill därför inte bli kontaktade av säljare i detta ärende.