Produktionsledare / platsansvarig till Byggservice Finspång

Om tjänsten

Vi söker nu en driven produktionsledare/platsansvarig till vårt Byggservicekontor i Finspång. Rollen är varierad och innebär ansvar för daglig planering och genomförande av verksamheten, t.ex. kundkontakter, tidsplanering, bemanning, offertförfrågningar, beställning av material, fakturering, budget mm. Du ansvarar för att arbetet sker enligt vårt ledningssystem och med iakttagande av gällande lagar och riktlinjer, beslut och policys. Rollen innebär nära samarbete med olika kontaktytor: våra hantverkare, beställare, leverantörer och UE.

Du har personalansvar för byggservicegruppen i Finspång som består av ca tio snickare och murare. Du rapporterar till produktionschef som utgår från Norrköping.

Placeringsort är Finspång. Resor inom länet kan förekomma.

Utbildning och erfarenhet

Rollen kräver att du har en byggteknisk utbildning från högskola, universitet eller YH-utbildning. Alternativt en bakgrund som yrkesarbetare kompletterad med intern eller extern utbildning.

Det är meriterande att ha erfarenhet från en liknande roll inom byggbranschen samt lokalkännedom och kontaktnät i Finspång.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Viktiga egenskaper

För att trivas i rollen gillar du att skapa relationer och bygga nätverk med både kunder och leverantörer. Du är affärsmässig och har förmåga att planera och prioritera samtidigt som du är flexibel och kan hantera oförutsedda händelser. Eftersom du leder och planerar hantverkarnas arbetsdag så det är också viktigt att du är en föredömlig ledare och har lätt för att snabbt ta och genomdriva beslut.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete med stor frihet i ett växande företag med god atmosfär och sammanhållning. Vi är övertygade om att vi genom god laganda och hög kvalitet i våra uppdrag skapar en arbetsplats där vi trivs, utvecklas och har kul på jobbet.

Vi hanterar ansökningar löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan till ansokan@ahlin-ekeroth.se.

Sista ansökningsdag: 2020-02-16

Har du frågor? Kontakta:

Heléne Allard
HR-chef
helene.allard@ahlin-ekeroth.se

Åhlin & Ekeroth Byggnads AB är en heltäckande aktör inom bygg-, byggservice- och marksektorn i Östergötland och har som tydlig målsättning att med arbetskraft som bor i regionen vara Länets byggare - ett konkurrenskraftigt lokalt alternativ till de allra största rikstäckande byggföretagen. Företaget grundades i Linköping redan 1987 och är idag ett av landets största privatägda byggföretag. Vi är anslutna till Sveriges Byggindustrier. Välkommen med din ansökan!

Hur behandlar vi dina personuppgifter? Personuppgifterna i dina ansökningshandlingar hanteras enligt GDPR. Uppgifter du skickar till oss utgör grund för beslut i rekryteringsprocessen och behandlas av rekryterande personal inom HR-avdelningen samt chef med rekryteringsansvar för den aktuella tjänsten. Uppgifterna sparas med utgångspunkt i diskrimineringslag 6 kap §4-6. För ytterligare information se vår Integritetspolicy.

OBS! Vi har gjort våra val gällande annonsering/rekryteringshjälp och vill därför inte bli kontaktade av säljare i detta ärende.