Snickare Entreprenad

Om tjänsten

Vi söker dig som är snickare med gedigen erfarenhet inom branschen. Uppdragen på vår entreprenadsida är huvudsakligen inom nyproduktion och ombyggnation. Arbetet sker i arbetslag där du i samarbete med dina arbetskamrater hittar effektiva arbetssätt för att nå uppsatta mål. För att trivas i rollen är du som person drivande, gillar problemlösande och levererar hög kvalitet på uppdrag sida vid sida med dina arbetskamrater.

Vi söker snickare till Norrköping och Linköping.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har yrkesbevis som träarbetare och erfarenhet inom branschen.

Körkort är ett krav.

Viktiga egenskaper

Vi tror att du är engagerad, driven och mån om att utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt tillsammans med dina arbetskamrater. Du är initiativtagande, stolt över ditt hantverk och gillar att utmanas i problemlösning. Du vill alltid leverera hög kvalitet på dina utförda uppdrag och motiveras av att hitta effektiva arbetsmetoder. Vi är övertygade om att vi genom god laganda och hög kvalitet i våra uppdrag skapar en arbetsplats där vi trivs, utvecklas och har kul på jobbet.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete med stor frihet i ett företag med god atmosfär och sammanhållning.

 

Vi hanterar ansökningar löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan till ansokan@ahlin-ekeroth.se.

Sista ansökningsdag: 2021-05-09

Har du frågor? Kontakta:

Heléne Allard
HR-chef
helene.allard@ahlin-ekeroth.se

Åhlin & Ekeroth Byggnads AB är en heltäckande aktör inom bygg-, byggservice- och marksektorn i Östergötland och har som tydlig målsättning att med arbetskraft som bor i regionen vara Länets byggare - ett konkurrenskraftigt lokalt alternativ till de allra största rikstäckande byggföretagen. Företaget grundades i Linköping redan 1987 och är idag ett av landets största privatägda byggföretag. Vi är anslutna till Sveriges Byggindustrier. Välkommen med din ansökan!

Hur behandlar vi dina personuppgifter? Personuppgifterna i dina ansökningshandlingar hanteras enligt GDPR. Uppgifter du skickar till oss utgör grund för beslut i rekryteringsprocessen och behandlas av rekryterande personal inom HR-avdelningen samt chef med rekryteringsansvar för den aktuella tjänsten. Uppgifterna sparas med utgångspunkt i diskrimineringslag 6 kap §4-6. För ytterligare information se vår Integritetspolicy.

OBS! Vi har gjort våra val gällande annonsering/rekryteringshjälp och vill därför inte bli kontaktade av säljare i detta ärende.