Snickare Byggservice

Om tjänsten

Vi söker dig som är snickare och som har bred erfarenhet inom bygg. Uppdragen är varierande och kan vara nyproduktion, ombyggnation och renovering i både små och stora projekt. Arbetet bedrivs ofta självständigt inom ett arbetslag och ibland under tidspress. I arbetet ingår även kundkontakter. För att trivas i rollen är du som person ansvarsfull, gillar problemlösande och har ett serviceinriktat bemötande gentemot kunder.

Vi söker snickare till Linköping och Finspång.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har yrkesbevis som träarbetare och flerårig erfarenhet inom branschen.

Körkort är ett krav.

 

Viktiga egenskaper

Vi tror att du är engagerad, driven och mån om att utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt tillsammans med dina arbetskamrater. Du är ansvarstagande och ser fördelarna med att planera ditt arbete, tycker om problemlösning och är stolt över ditt hantverk. I kontakt med kunder har du ett serviceinriktad och professionellt bemötande. Vi är övertygade om att vi genom god laganda och hög kvalitet i våra uppdrag skapar en arbetsplats där vi trivs, utvecklas och har kul på jobbet.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete med stor frihet i ett företag med god atmosfär och sammanhållning.

 

Vi hanterar ansökningar löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan till ansokan@ahlin-ekeroth.se.

Sista ansökningsdag: 2021-05-09

Har du frågor? Kontakta:

Heléne Allard
HR-chef
helene.allard@ahlin-ekeroth.se

Åhlin & Ekeroth Byggnads AB är en heltäckande aktör inom bygg-, byggservice- och marksektorn i Östergötland och har som tydlig målsättning att med arbetskraft som bor i regionen vara Länets byggare - ett konkurrenskraftigt lokalt alternativ till de allra största rikstäckande byggföretagen. Företaget grundades i Linköping redan 1987 och är idag ett av landets största privatägda byggföretag. Vi är anslutna till Sveriges Byggindustrier. Välkommen med din ansökan!

Hur behandlar vi dina personuppgifter? Personuppgifterna i dina ansökningshandlingar hanteras enligt GDPR. Uppgifter du skickar till oss utgör grund för beslut i rekryteringsprocessen och behandlas av rekryterande personal inom HR-avdelningen samt chef med rekryteringsansvar för den aktuella tjänsten. Uppgifterna sparas med utgångspunkt i diskrimineringslag 6 kap §4-6. För ytterligare information se vår Integritetspolicy.

OBS! Vi har gjort våra val gällande annonsering/rekryteringshjälp och vill därför inte bli kontaktade av säljare i detta ärende.