Projektingenjör/Kalkylator

Om tjänsten

Som projektingenjör/kalkylator fungerar du som en stödfunktion genom hela byggprocessen. Du arbetar med flera projekt parallellt och har varierade uppgifter beroende på de olika projektens behov och förutsättningar. Dina arbetsuppgifter kan exempelvis vara kalkylering, produktionsplanering, inköp, ekonomiuppföljning och ÄTA-hantering. Du fungerar som ett stöd till projektchef och har nära samarbete med både kunder och leverantörer.

Tjänsten utgår från Motala/Mjölby.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom byggteknik, flerårig erfarenhet av att driva byggprojekt samt goda kunskaper inom produktionsteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av en liknande roll.

Viktiga egenskaper

Rollen kräver att du är noggrann, ansvarstagande och analytisk. Du har ett strukturerat och målinriktat arbetssätt och är van att leverera inom utsatta deadlines. Du motiveras av problemlösning och anpassar dig till förändrade omständigheter i projekten. Du har ett affärsmässigt bemötande, god samarbetsförmåga och gillar att bygga relationer med både interna och externa kontakter.

Vi är övertygade om att vi genom god laganda och hög kvalitet i våra uppdrag skapar en arbetsplats där vi trivs, utvecklas och har kul på jobbet.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete med stor frihet i ett växande företag med god atmosfär och sammanhållning.

Skicka din ansökan så snart som möjligt, vi går igenom ansökningarna löpande.

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan till ansokan@ahlin-ekeroth.se.

Sista ansökningsdag: 2019-03-03

Har du frågor? Kontakta:

Heléne Allard
HR-chef
helene.allard@ahlin-ekeroth.se
Magnus Welin Harrström
Affärsområdeschef Byggservice
magnus.harrstrom@ahlin-ekeroth.se

Åhlin & Ekeroth Byggnads AB är en heltäckande aktör inom bygg-, byggservice- och marksektorn i Östergötland och har som tydlig målsättning att med arbetskraft som bor i regionen vara Länets byggare - ett konkurrenskraftigt lokalt alternativ till de allra största rikstäckande byggföretagen. Företaget grundades i Linköping redan 1987 och är idag ett av landets största privatägda byggföretag. Vi är anslutna till Sveriges Byggindustrier. Välkommen med din ansökan!

Hur behandlar vi dina personuppgifter? Personuppgifterna i dina ansökningshandlingar hanteras enligt GDPR. Uppgifter du skickar till oss utgör grund för beslut i rekryteringsprocessen och behandlas av rekryterande personal inom HR-avdelningen samt chef med rekryteringsansvar för den aktuella tjänsten. Uppgifterna sparas med utgångspunkt i diskrimineringslag 6 kap §4-6. För ytterligare information se vår Integritetspolicy.

OBS! Vi har gjort våra val gällande annonsering/rekryteringshjälp och vill därför inte bli kontaktade av säljare i detta ärende.