Projektingenjör/Kalkylator Mark

Om tjänsten

Vi söker en projektingenjör/kalkylator till vårt affärsområde Mark i Östergötland. Som PI/kalkylator är du med i projekten från offertförfrågan till slutbesiktning. Arbetsuppgifterna innebär att du jobbar tillsammans med produktionsledningen och fungerar som stödfunktion i mark- och anläggningsfrågor gällande planering, kostnader och utförande för projektering och produktionen. Du rapporterar till affärsområdeschefen för mark. I rollen kommer du sannolikt att arbeta med ett flertal projekt samtidigt samt med löpande administration.

Tjänsten utgår från Linköping men kan innebära resor inom länet.

Utbildning och erfarenhet

Rollen kräver att du har byggteknisk bakgrund från högskola, universitet eller Yrkeshögskola. Du bör ha erfarenhet från en liknande roll inom byggbranschen. Du har erfarenhet av arbete som kalkylator, projektingenjör eller platschef och goda kunskaper inom:

  • Entreprenadjuridik
  • MER Anläggning 17
  • AMA Anläggning 17
  • AB 04 och ABT 06
  • AMA AF

Körkort är ett krav.

Viktiga egenskaper

Som PI/kalkylator arbetar du strukturerat och har en långsiktig planering. Det är viktigt att du trivs med att ta ansvar och inte är rädd för att ta initiativ. Du gillar att skapa goda samarbeten och har ett affärsmässigt tänk i dina kontakter.

Vi är övertygade om att vi genom god laganda och hög kvalitet i våra uppdrag skapar en arbetsplats där vi trivs, utvecklas och har kul på jobbet.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete med stor frihet i ett företag med god atmosfär och sammanhållning.

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan till ansokan@ahlin-ekeroth.se.

Sista ansökningsdag: 2019-08-11

Har du frågor? Kontakta:

Heléne Allard
HR-chef
helene.allard@ahlin-ekeroth.se
Johan Sedin
Affärsområdeschef Mark
johan.sedin@ahlin-ekeroth.se

Åhlin & Ekeroth Byggnads AB är en heltäckande aktör inom bygg-, byggservice- och marksektorn i Östergötland och har som tydlig målsättning att med arbetskraft som bor i regionen vara Länets byggare - ett konkurrenskraftigt lokalt alternativ till de allra största rikstäckande byggföretagen. Företaget grundades i Linköping redan 1987 och är idag ett av landets största privatägda byggföretag. Vi är anslutna till Sveriges Byggindustrier. Välkommen med din ansökan!

Hur behandlar vi dina personuppgifter? Personuppgifterna i dina ansökningshandlingar hanteras enligt GDPR. Uppgifter du skickar till oss utgör grund för beslut i rekryteringsprocessen och behandlas av rekryterande personal inom HR-avdelningen samt chef med rekryteringsansvar för den aktuella tjänsten. Uppgifterna sparas med utgångspunkt i diskrimineringslag 6 kap §4-6. För ytterligare information se vår Integritetspolicy.

OBS! Vi har gjort våra val gällande annonsering/rekryteringshjälp och vill därför inte bli kontaktade av säljare i detta ärende.