Projektchef

Om tjänsten

Projektchefens roll är att driva verksamheten efter uppsatta mål. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är kundbevakning, anbudsgivning och övergripande projektstyrning samt ekonomiska och tekniska frågor både internt och gentemot beställare.

Du ansvarar för att projektet drivs enligt företagets regelverk avseende kvalitet, miljö och arbetsmiljö och du har personal- och budgetansvar. Som projektchef rapporterar du till affärsområdeschefen.

Placeringsort: Vi söker medarbetare till både Linköping och Norrköping.

Utbildning och erfarenhet

Som projektchef har du byggteknisk utbildning från högskola, universitet eller liknande erfarenhet. Du arbetar idag som projektchef/arbetschef/platschef och har gjort det ett antal år. Vi söker dig som har en god branschvana och som vill ta klivet till ett företag med ambitioner där du har möjlighet att utveckla såväl företagets verksamhet som dina arbetsuppgifter.

Viktiga egenskaper

För att lyckas i rollen som projektchef är det viktigt att du är en drivande person med entreprenörsanda. Du tycker om att göra affärer och bygga relationer. Du är en trygg ledare som bygger lag och som värdesätter samarbete.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete med stor frihet i ett företag med god atmosfär och sammanhållning. Vi är övertygade om att vi genom god laganda och hög kvalitet i våra uppdrag skapar en arbetsplats där vi trivs, utvecklas och har kul på jobbet.

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan till ansokan@ahlin-ekeroth.se.

Sista ansökningsdag: 2021-10-10

Har du frågor? Kontakta:

Heléne Allard
HR-chef
helene.allard@ahlin-ekeroth.se

Åhlin & Ekeroth Byggnads AB är en heltäckande aktör inom bygg-, byggservice- och marksektorn i Östergötland och har som tydlig målsättning att med arbetskraft som bor i regionen vara Länets byggare - ett konkurrenskraftigt lokalt alternativ till de allra största rikstäckande byggföretagen. Företaget grundades i Linköping redan 1987 och är idag ett av landets största privatägda byggföretag. Vi är anslutna till Sveriges Byggindustrier. Välkommen med din ansökan!

Hur behandlar vi dina personuppgifter? Personuppgifterna i dina ansökningshandlingar hanteras enligt GDPR. Uppgifter du skickar till oss utgör grund för beslut i rekryteringsprocessen och behandlas av rekryterande personal inom HR-avdelningen samt chef med rekryteringsansvar för den aktuella tjänsten. Uppgifterna sparas med utgångspunkt i diskrimineringslag 6 kap §4-6. För ytterligare information se vår Integritetspolicy.

OBS! Vi har gjort våra val gällande annonsering/rekryteringshjälp och vill därför inte bli kontaktade av säljare i detta ärende.