Projektchef, Norrköping

Om tjänsten

Som projektchef på Åhlin & Ekeroth har du tillsammans med dina kollegor ansvar för vårt affärsområde Hus Öst med verksamhet i Norrköping. Du har övergripande projektansvar och driver vår verksamhet utifrån uppsatta mål. I rollen är du involverad i och driver processer i alla projektens skeden. Du arbetar med omvärldsbevakning, anbudsförfaranden, har löpande ekonomiska avstämningar internt och med våra beställare. Du är delaktig på byggmöten och stöttar våra platschefer i alla frågor som kan uppstå och bidrar till deras utveckling.

Du har personal- och budgetansvar och ser till att projekten drivs enligt Åhlin & Ekeroths regelverk avseende kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du rapporterar till affärsområdeschef för Hus Öst.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig med en byggteknisk utbildning och minst tre års erfarenhet från en liknande befattning, gärna med lokal anknytning i Östergötland. Vi tror att du har en god branschvana och vill ta klivet till ett företag med ambitioner där du har möjlighet att medverka till att utforma och utveckla såväl företagets verksamhet som dina egna arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete med stor frihet i ett företag med god atmosfär och sammanhållning!

Viktiga egenskaper

Du är en drivande person med entreprenörsanda och god planeringsförmåga. Du trivs i en arbetsmiljö där du samarbetar med många olika aktörer och ser det som naturligt att knyta nya kontakter och bygga relationer. Du är en trygg ledare som bygger lag och som värdesätter samarbete. Vi är övertygade om att vi genom god laganda och hög kvalitet i våra uppdrag skapar en arbetsplats där vi trivs, utvecklas och har kul på jobbet!

Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Eiss Rekrytering & Search. För mer information om tjänsten och hur du ansöker: eissrekrytering.se

Sista ansökningsdag: 2019-06-30

Har du frågor? Kontakta:

Mia Neander, 0702-43 90 56
Rekryteringskonsult EISS Rekrytering & Search
mia.neander@eissrekrytering.se

Åhlin & Ekeroth Byggnads AB är en heltäckande aktör inom bygg-, byggservice- och marksektorn i Östergötland och har som tydlig målsättning att med arbetskraft som bor i regionen vara Länets byggare - ett konkurrenskraftigt lokalt alternativ till de allra största rikstäckande byggföretagen. Företaget grundades i Linköping redan 1987 och är idag ett av landets största privatägda byggföretag. Vi är anslutna till Sveriges Byggindustrier. Välkommen med din ansökan!

Hur behandlar vi dina personuppgifter? Personuppgifterna i dina ansökningshandlingar hanteras enligt GDPR. Uppgifter du skickar till oss utgör grund för beslut i rekryteringsprocessen och behandlas av rekryterande personal inom HR-avdelningen samt chef med rekryteringsansvar för den aktuella tjänsten. Uppgifterna sparas med utgångspunkt i diskrimineringslag 6 kap §4-6. För ytterligare information se vår Integritetspolicy.

OBS! Vi har gjort våra val gällande annonsering/rekryteringshjälp och vill därför inte bli kontaktade av säljare i detta ärende.