Produktionsledare Byggservice, Linköping

Om tjänsten

Som produktionsledare på Byggservice arbetar du med projekt inom service, ombyggnad, ROT eller nyproduktion. Din roll är varierad och du ansvarar för daglig planering och genomförande av verksamheten som t.ex. kundkontakter, bemanning, offertförfrågningar, beställning av material, fakturering och budget. Rollen innebär ledning av  din hantverkargrupp men också nära samarbete med beställare, leverantörer och underentreprenörer. Du ansvarar för att arbetet sker enligt vårt ledningssystem och med iakttagande av gällande lagar och riktlinjer, beslut och policys.

Placeringsort är Linköping, men resor inom länet förekommer.

Utbildning och erfarenhet

Rollen kräver att du har en byggteknisk utbildning från högskola, universitet eller YH-utbildning, alternativt en bakgrund som yrkesarbetare kompletterad med intern eller extern utbildning. Du bör också ha flerårig erfarenhet av produktionsledning inom byggproduktion.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Viktiga egenskaper

För att trivas i rollen gillar du att skapa relationer och bygga nätverk med både kunder och leverantörer. Du är affärsmässig och har förmåga att planera och prioritera samtidigt som du är flexibel och kan hantera oförutsedda händelser. Eftersom du leder och planerar hantverkarnas arbetsdag så det är också viktigt att du är en föredömlig ledare, har en positiv attityd och har lätt för att snabbt ta och genomdriva beslut.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete med stor frihet i ett växande företag med god atmosfär och sammanhållning. Vi är övertygade om att vi genom god laganda och hög kvalitet i våra uppdrag skapar en arbetsplats där vi trivs, utvecklas och har kul på jobbet.

 

Vi hanterar ansökningar löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan till ansokan@ahlin-ekeroth.se.

Sista ansökningsdag: 2020-08-30

Har du frågor? Kontakta:

Heléne Allard
HR-chef
helene.allard@ahlin-ekeroth.se
Magnus Welin Harrström
Affärsområdeschef Byggservice
magnus.harrstrom@ahlin-ekeroth.se

Åhlin & Ekeroth Byggnads AB är en heltäckande aktör inom bygg-, byggservice- och marksektorn i Östergötland och har som tydlig målsättning att med arbetskraft som bor i regionen vara Länets byggare - ett konkurrenskraftigt lokalt alternativ till de allra största rikstäckande byggföretagen. Företaget grundades i Linköping redan 1987 och är idag ett av landets största privatägda byggföretag. Vi är anslutna till Sveriges Byggindustrier. Välkommen med din ansökan!

Hur behandlar vi dina personuppgifter? Personuppgifterna i dina ansökningshandlingar hanteras enligt GDPR. Uppgifter du skickar till oss utgör grund för beslut i rekryteringsprocessen och behandlas av rekryterande personal inom HR-avdelningen samt chef med rekryteringsansvar för den aktuella tjänsten. Uppgifterna sparas med utgångspunkt i diskrimineringslag 6 kap §4-6. För ytterligare information se vår Integritetspolicy.

OBS! Vi har gjort våra val gällande annonsering/rekryteringshjälp och vill därför inte bli kontaktade av säljare i detta ärende.