Produktionsledare

Om tjänsten

Vi söker dig som trivs med att arbeta nära produktionen. Som produktionsledare, eller arbetsledare som det också kan kallas, planerar, styr och följer du upp produktionens dagliga aktiviteter inom projektet. Din roll innebär dagliga kontakter och nära samarbete med våra hantverkare, beställare, leverantörer och UE. Du arbetar ofta nära produktionschefen och ni är tillsammans viktiga förebilder i arbetsmiljöarbetet.

Placeringsort: Vi söker produktionsledare till både Linköping och Norrköping.

Utbildning och erfarenhet

Rollen som produktionsledare kräver att du har en byggteknisk utbildning från högskola, universitet eller YH-utbildning. Alternativt en bakgrund som yrkesarbetare kompletterad med intern eller extern utbildning. Du bör ha erfarenhet från en liknande roll inom byggbranschen.

Viktiga egenskaper

Som produktionsledare är det viktigt att du är förutseende och har förmåga att planera och prioritera. Samtidigt måste du vara flexibel och kunna hantera oförutsedda händelser. Du är med och leder och planerar hantverkarnas arbetsdag så det är också viktigt att du är en bra ledare och har lätt för att snabbt ta och genomdriva beslut. Du har en positiv inställning och trivs med problemlösning.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete med stor frihet i ett växande företag med god atmosfär och sammanhållning.Vi är övertygade om att vi genom god laganda och hög kvalitet i våra uppdrag skapar en arbetsplats där vi trivs, utvecklas och har kul på jobbet.

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan till ansokan@ahlin-ekeroth.se.

Sista ansökningsdag: 2021-10-10

Har du frågor? Kontakta:

Heléne Allard
HR-chef
helene.allard@ahlin-ekeroth.se
Peter Stråhlin
Affärsområdeschef Bostad
peter.strahlin@ahlin-ekeroth.se

Åhlin & Ekeroth Byggnads AB är en heltäckande aktör inom bygg-, byggservice- och marksektorn i Östergötland och har som tydlig målsättning att med arbetskraft som bor i regionen vara Länets byggare - ett konkurrenskraftigt lokalt alternativ till de allra största rikstäckande byggföretagen. Företaget grundades i Linköping redan 1987 och är idag ett av landets största privatägda byggföretag. Vi är anslutna till Sveriges Byggindustrier. Välkommen med din ansökan!

Hur behandlar vi dina personuppgifter? Personuppgifterna i dina ansökningshandlingar hanteras enligt GDPR. Uppgifter du skickar till oss utgör grund för beslut i rekryteringsprocessen och behandlas av rekryterande personal inom HR-avdelningen samt chef med rekryteringsansvar för den aktuella tjänsten. Uppgifterna sparas med utgångspunkt i diskrimineringslag 6 kap §4-6. För ytterligare information se vår Integritetspolicy.

OBS! Vi har gjort våra val gällande annonsering/rekryteringshjälp och vill därför inte bli kontaktade av säljare i detta ärende.