Produktionschef

Om tjänsten

Som produktionschef hos oss, eller platschef som det även kallas, har du en central roll i våra projekt. Du ansvarar för projektet från ax till limpa avseende planering, ekonomi, kvalitet, genomförande och produktionsavslut. Rollen innebär att du har personal- och arbetsmiljöansvar vilket ställer krav på att du har en god kommunikationsförmåga och är duktig på att skapa ett bra arbetsklimat.

Placeringsort: Vi söker medarbetare till både Linköping och Norrköping.

Utbildning och erfarenhet

Rollen som produktionschef kräver att du har en byggteknisk utbildning från högskola, universitet eller YH-utbildning. Du har tidigare erfarenhet av en liknande roll inom byggbranschen och goda kunskaper inom projektekonomi och ledarskap.

Viktiga egenskaper

Du har lätt för att se helheten i projektet och är duktig på att planera, strukturera och prioritera ditt arbete samtidigt som du är flexibel och kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Viktiga egenskaper i rollen är att vara förtroendeingivande i ditt ledarskap och tydlig i din kommunikation. Du värdesätter goda relationer och kan skapa delaktighet och engagemang i teamet.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete med stor frihet i ett företag med god atmosfär och sammanhållning. Vi är övertygade om att vi genom god laganda och hög kvalitet i våra uppdrag skapar en arbetsplats där vi trivs, utvecklas och har kul på jobbet.

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan till ansokan@ahlin-ekeroth.se.

Sista ansökningsdag: 2021-10-10

Har du frågor? Kontakta:

Heléne Allard
HR-chef
helene.allard@ahlin-ekeroth.se
Peter Stråhlin
Affärsområdeschef Bostad
peter.strahlin@ahlin-ekeroth.se

Åhlin & Ekeroth Byggnads AB är en heltäckande aktör inom bygg-, byggservice- och marksektorn i Östergötland och har som tydlig målsättning att med arbetskraft som bor i regionen vara Länets byggare - ett konkurrenskraftigt lokalt alternativ till de allra största rikstäckande byggföretagen. Företaget grundades i Linköping redan 1987 och är idag ett av landets största privatägda byggföretag. Vi är anslutna till Sveriges Byggindustrier. Välkommen med din ansökan!

Hur behandlar vi dina personuppgifter? Personuppgifterna i dina ansökningshandlingar hanteras enligt GDPR. Uppgifter du skickar till oss utgör grund för beslut i rekryteringsprocessen och behandlas av rekryterande personal inom HR-avdelningen samt chef med rekryteringsansvar för den aktuella tjänsten. Uppgifterna sparas med utgångspunkt i diskrimineringslag 6 kap §4-6. För ytterligare information se vår Integritetspolicy.

OBS! Vi har gjort våra val gällande annonsering/rekryteringshjälp och vill därför inte bli kontaktade av säljare i detta ärende.