Inköpare bygg

Om tjänsten

Vi söker nu en inköpare till vår verksamhet i Östergötland! Som inköpare ansvarar du för inköpen i våra projekt. I nära samarbete med kollegorna i projektorganisationen är du involverad i projektet hela vägen från projektering till genomförande. Du driver och ansvarar för projektinköp av installationer, underentreprenörer och material. Som en del i inköpsarbetet har du möjlighet att påverka byggmetoder och materialval i tidigt skede tillsammans med produktion och i samverkan med kunden. Dina arbetsuppgifter innefattar även offertförfrågning, offertutvärdering samt upphandling/förhandling.

Vi strävar efter att arbeta med en så stor marknad som möjligt, vilket gör att kontakter med utländska leverantörer är en del i inköpsarbetet.

Tjänsten utgår från Norrköping, men innebär resor till andra orter i länet.

Utbildning och erfarenhet

Du bör ha goda kunskaper inom byggsektorn/byggteknik och vi ser gärna att du är högskoleutbildad eller har motsvarande kunskaper förvärvade genom yrkeslivet. Tidigare arbete inom liknande befattning, utbildning inom inköp samt god förståelse för entreprenadjuridik är meriterande.

Viktiga egenskaper

Den vi söker har erfarenhet av projektinköp och förhandling inom byggbranschen samt ett genuint intresse för att driva inköpsarbete. Detta gör du på ett affärsmässigt sätt och med stort personligt engagemang och integritet. Vi tror att du är engagerad, driven och mån om att utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt tillsammans med dina arbetskamrater.

Tjänsten ger dig ett omväxlande och utmanande arbete med stor frihet i ett växande företag med god atmosfär och sammanhållning. Vi är övertygade om att vi genom öppenhet, förtroende och med respekt för varandra skapar en arbetsplats där vi trivs, utvecklas och har kul på jobbet.

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan till ansokan@ahlin-ekeroth.se.

Sista ansökningsdag: 2019-09-29

Har du frågor? Kontakta:

Heléne Allard
HR-chef
helene.allard@ahlin-ekeroth.se

Åhlin & Ekeroth Byggnads AB är en heltäckande aktör inom bygg-, byggservice- och marksektorn i Östergötland och har som tydlig målsättning att med arbetskraft som bor i regionen vara Länets byggare - ett konkurrenskraftigt lokalt alternativ till de allra största rikstäckande byggföretagen. Företaget grundades i Linköping redan 1987 och är idag ett av landets största privatägda byggföretag. Vi är anslutna till Sveriges Byggindustrier. Välkommen med din ansökan!

Hur behandlar vi dina personuppgifter? Personuppgifterna i dina ansökningshandlingar hanteras enligt GDPR. Uppgifter du skickar till oss utgör grund för beslut i rekryteringsprocessen och behandlas av rekryterande personal inom HR-avdelningen samt chef med rekryteringsansvar för den aktuella tjänsten. Uppgifterna sparas med utgångspunkt i diskrimineringslag 6 kap §4-6. För ytterligare information se vår Integritetspolicy.

OBS! Vi har gjort våra val gällande annonsering/rekryteringshjälp och vill därför inte bli kontaktade av säljare i detta ärende.