Betongarbetare, Linköping

Om tjänsten

Vi söker nu betongarbetare som vill växa med oss! Arbetsmomenten är huvudsakligen armering och gjutning och uppdragen utförs främst i större projekt inom både nyproduktion och ombyggnation. Arbetet bedrivs självständigt i mindre arbetslag där eget ansvar och god samarbetsförmåga är avgörande för att tillsammans nå uppsatta mål.

Placeringsort: Linköping.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har yrkesbevis inom betong, erfarenhet inom branschen och god kunskap i läsning av armeringsritningar.

Körkort är ett krav.

Viktiga egenskaper

Vi tror att du är engagerad, driven och mån om att utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt tillsammans med dina arbetskamrater. Du är initiativtagande, stolt över ditt hantverk och gillar att utmanas i problemlösning. Du vill alltid leverera hög kvalitet på dina utförda uppdrag och motiveras av att hitta effektiva arbetsmetoder.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete med stor frihet i ett företag med god atmosfär och sammanhållning. Vi är övertygade om att vi genom god laganda och hög kvalitet i våra uppdrag skapar en arbetsplats där vi trivs, utvecklas och har kul på jobbet.

Vi hanterar ansökningar löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan till ansokan@ahlin-ekeroth.se.

Sista ansökningsdag: 2021-08-31

Har du frågor? Kontakta:

Anna Thörnow
HR-generalist
anna.thornow@gmail.com
Martin Enebjörk
Projektchef Bostad
martin.enebjork@ahlin-ekeroth.se

Åhlin & Ekeroth Byggnads AB är en heltäckande aktör inom bygg-, byggservice- och marksektorn i Östergötland och har som tydlig målsättning att med arbetskraft som bor i regionen vara Länets byggare - ett konkurrenskraftigt lokalt alternativ till de allra största rikstäckande byggföretagen. Företaget grundades i Linköping redan 1987 och är idag ett av landets största privatägda byggföretag. Vi är anslutna till Sveriges Byggindustrier. Välkommen med din ansökan!

Hur behandlar vi dina personuppgifter? Personuppgifterna i dina ansökningshandlingar hanteras enligt GDPR. Uppgifter du skickar till oss utgör grund för beslut i rekryteringsprocessen och behandlas av rekryterande personal inom HR-avdelningen samt chef med rekryteringsansvar för den aktuella tjänsten. Uppgifterna sparas med utgångspunkt i diskrimineringslag 6 kap §4-6. För ytterligare information se vår Integritetspolicy.

OBS! Vi har gjort våra val gällande annonsering/rekryteringshjälp och vill därför inte bli kontaktade av säljare i detta ärende.