Anbudsingenjör/Kalkylator

Om tjänsten

Som anbudsingenjör/kalkylator arbetar du med hela försäljningsprocessen från tidig förfrågan till färdigt anbud. Arbetsuppgifterna kan vara att upprätta offerter, ha kontakt med leverantörer och underentreprenörer, vara ett stöd i förhandlingar, kalkylera kostnader för projekt samt redogöra för upprättade kalkyler. Du ingår i en arbetsgrupp med åtta andra anbudsingenjörer/kalkylatorer med liknande arbetsuppgifter och har nära samarbete med inköpare, projektingenjörer och projektchefer.

Placering för tjänsten är i Norrköping eller Linköping. Resor mellan orterna förekommer.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning, flerårig erfarenhet av att driva byggprojekt samt goda kunskaper inom produktionsteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av en liknande roll.

Viktiga egenskaper

För att trivas i rollen har du en god förståelse för hela byggprocessen och som person är du noggrann, ansvarstagande och analytisk. Du har ett strukturerat och målinriktat arbetssätt samt är van att leverera efter utsatta deadlines. Eftersom arbetet sker i nära samarbete med projektchef behöver du vara lyhörd och ha god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete med stor frihet i ett växande företag med god atmosfär och sammanhållning. Vi är övertygade om att vi genom god laganda och hög kvalitet i våra uppdrag skapar en arbetsplats där vi trivs, utvecklas och har kul på jobbet.

Vi hanterar ansökningar löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan till ansokan@ahlin-ekeroth.se.

Sista ansökningsdag: 2020-02-16

Har du frågor? Kontakta:

Heléne Allard
HR-chef
helene.allard@ahlin-ekeroth.se
Mats Petersson
Anbudsingenjör/Chef
mats.petersson@ahlin-ekeroth.se

Åhlin & Ekeroth Byggnads AB är en heltäckande aktör inom bygg-, byggservice- och marksektorn i Östergötland och har som tydlig målsättning att med arbetskraft som bor i regionen vara Länets byggare - ett konkurrenskraftigt lokalt alternativ till de allra största rikstäckande byggföretagen. Företaget grundades i Linköping redan 1987 och är idag ett av landets största privatägda byggföretag. Vi är anslutna till Sveriges Byggindustrier. Välkommen med din ansökan!

Hur behandlar vi dina personuppgifter? Personuppgifterna i dina ansökningshandlingar hanteras enligt GDPR. Uppgifter du skickar till oss utgör grund för beslut i rekryteringsprocessen och behandlas av rekryterande personal inom HR-avdelningen samt chef med rekryteringsansvar för den aktuella tjänsten. Uppgifterna sparas med utgångspunkt i diskrimineringslag 6 kap §4-6. För ytterligare information se vår Integritetspolicy.

OBS! Vi har gjort våra val gällande annonsering/rekryteringshjälp och vill därför inte bli kontaktade av säljare i detta ärende.